ENG  |  SQ

 
 

Kolegji "PJETËR BUDI" - Studime Baçelor/Master

PREZANTIM I PROGRAMIT ERASMUS+ PËR STUDENTËT DHE STAFIN E "PJETËR BUDIT"

 

Koordinatorja e Zyrës së Erasmus+ në Kosovë, Remzije Istrefi ka mbajtur një prezantim për studentët, stafin akademik dhe stafin menaxherial të Kolegjit "Pjetër Budi". Gjatë prezantimit, Istrefi është fokusuar në mundësitë që programi Erasmus+ ofron në komponentat kyçe, si ngritja e kapaciteve institucionale, mobiliteti i studentëve, stafit akademik e administrativ dhe partneritetet strategjike.

Programi Erasmus+ ka për qëllim ngritjen e aftësive, punësimit, si dhe modernizimin e arsmimit, praktikës profesionale dhe aktiviteteve të të rinjve. Erasmus+ mbështet bashkëpunimet transnacionale në mes të arsimit, praktikës profesionale, po ashtu edhe institucioneve dhe organizatave rinore, që të nxisin bashkëpunimet dhe ndërlidhjen e botërave të arsimit dhe të punës. Erasmus+ bashkon në një ombrellë të vetme shtatë programet e mëparshme arsimore të BE-së në fushën e arsimit, praktikës profesionale dhe rinisë. Më shumë informata rreth Programit Erasmus+ gjenden në linkun https://eacea.ec.europa.eu/erasmus-plus_en.

 

Shkruar më 22/09/2016, 14:06
prezantim-i-programit-erasmus-per-studentet-dhe-stafin-e-pjeter-budit PREZANTIM I PROGRAMIT ERASMUS+ PËR STUDENTËT DHE STAFIN E "PJETËR BUDIT"   Koordinatorja e Zyrës së Erasmus+ në Kosovë, Remzije Istrefi ka...
Shkruar më 12/02/2015, 11:28
konferenca-nderkombetare-e-pjeter-budit-me-23-maj Konferenca ndërkombëtare e “Pjetër Budit” më 23 maj Konferenca tradicionale ndërkombëtare shkencore, e cila organizohet nga Kolegji “Pjetër Budi”,...
Shkruar më 04/06/2014, 11:10
pjesemarresit-e-konferences-shkencore-nderkombetare Pjesëmarrësit e Konferencës Shkencore Ndërkombëtare SESIONI I PARË Ekonomi, Financa dhe Administrim...
Shkruar më 31/05/2014, 14:58
u-mbajt-konferenca-shkencore-nderkombetare-procesi-i-integrimit-evropian-te-vendeve-te-ballkanit-perendimor  U mbajt konferenca shkencore ndërkombëtare ”Procesi i integrimit evropian të vendeve të Ballkanit Perëndimor” U mbajt konferenca shkencore...
Shkruar më 28/05/2014, 13:42
f Kolegji “Pjetër Budi” organizon Konferencën e Tretë Shkencore Ndërkombëtare  Më 31 maj 2014, në Prishtinë Kolegji “Pjetër Budi” organizon...
Shkruar më 06/09/2013, 12:50
stafi-i-kolegjit-pjeter-budi-ne-konference-shkencore-nderkombetare Stafi i Kolegjit “Pjetër Budi” në konferencë shkencore ndërkombëtare Prof. dr. Orhan M. Çeku, ligjërues në Kolegjin “Pjetër Budi”, mori pjesë...
Shkruar më 04/07/2013, 12:29
pjesemarrje-ne-konferencen-shkencore-nderkombetare-per-integrimet-evropiane Pjesëmarrje në konferencën Shkencore ndërkombëtare për integrimet evropiane Dr. Orhan M. Çeku, ligjërues në Kolegjin “Pjetër Budi”, ka marrë pjesë...
Shkruar më 06/06/2013, 14:58
vizite-studimore-ne-universitetin-politehnica-te-bukureshtit Vizitë studimore në Universitetin Politehnica të Bukureshtit   Ligjëruesi i Kolegjit Universitar “Pjetër Budi”, Imer Mushkolaj, ka marrë...
Shkruar më 13/05/2013, 23:52
liberalizimi-i-tregut-te-sigurimeve-ne-kontekstin-e-politikave-dhe-te-legjislacionit-te-be-se Liberalizimi i tregut të sigurimeve në kontekstin e politikave dhe të legjislacionit të...
Shkruar më 13/05/2013, 23:51
konferenca-sigurimet-e-detyrueshme-ne-kosove-sot-dhe-neser   Konferenca “Sigurimet e detyrueshme në Kosovë, sot dhe nesër”    Prishtinë, qershor - “Sigurimet e detyrueshme në Kosovë,...
Shkruar më 13/05/2013, 23:51
konferenca-lehtesite-tregtare-gjate-eksportit-dhe-importit-te-mallrave Konferenca “Lehtësitë tregtare gjatë eksportit dhe importit të mallrave” Prishtinë, qershor 2010 –“Lehtësitë tregtare gjatë eksportit dhe importit...
Shkruar më 01/04/2013, 00:40
konferenca-shkencore-nderkombetare Kolegji Universitar “Pjetër Budi” dhe Ministria e Tregtisë dhe Industrisë MENAXHIMI I RESURSEVE EKONOMIKE NË FUNKSION TË ZHVILLIMIT TË VENDEVE...